In bloei
Sinds 1994 is Boomkwekerij R & R van Rens bezig met de productie van spillen en jonge laanbomen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een areaal van 21 hectare kwekerij waar gestreefd wordt naar een hoogwaardig product. De vruchtbare zavelgronden in nabijheid van het stroomgebied van de Maas lenen zich daar uitstekend voor.
De kwekerij is gelegen in het zuidoosten van Nederland in het Brabantse maasdorp Vierlingsbeek. We zijn gemakkelijk te bereiken door de directe ligging aan de snelweg de A73.

R & R van Rens Boomkwekerijen

Aanbiedingen

We hebben regelmatig aanbiedingen. Wilt u hiervan regelmatig op de hoogte gehouden worden dan kunt u een mail sturen via de contact pagina. U zult dan periodiek per fax en/of mail onze aanbiedingen ontvangen.

Locatie

Onze locatie is op de Sleijbergweg 8 in Vierlingsbeek. Deze locatie is zeer goed toegankelijk, wat onze snelheid en vooruit rooien, diensten die erg van pas komen in het meestal hectische rooiseizoen ten goede komt.

Kwaliteit

Wij stellen hoge eisen aan het verzorgen en afleveren van ons product, waardoor we bomen van goede kwaliteit kunnen afleveren. Op aanvraag krijgt u van ons een gunstig aanbod. Om u zich van de kwaliteit te overtuigen, is een bezoek aan onze kwekerij beslist de moeite waard!